Skip to main content
)

Vállalatunk

Ígéreteink által vezérelve

Egy ígérettel kezdődött. A CSL-t több, mint 100 éve alapították, hogy életeket mentsenek a legújabb technológiák használatával. Az azóta eltelt évszázadban a CSL Behring egy globális vezető biotechnológiai vállalattá nőtt, amit ugyanaz az ígéret, az életek megmentése és javítása hajt. A legszélesebb körű minőségi plazma-eredetű és rekombináns kezelést kínáljuk az iparágban. Az innováció képessége és az életmentő gyógyszerek eljuttatása a kielégítetlen orvosi szükséglettel bíró betegek számára világszerte megbecsülést vívott ki számunkra azzal, hogy mindig a beteget helyezzük előtérbe. A CSL Behring vagyunk és ígéreteink vezérelnek.


Olvassa el Vállalati brossúránkat vagy tekintse meg tájékoztatónkat.

Rólunk

Középpontban a ritka és súlyos betegségek

Az innovatív gyógyszerportfóliónk közé számos rekombináns és plazma-eredetű készítmény tartozik, amelyek a vérzéses rendellenességek, immunhiányos állapotok és krónikus gyulladásos demielinizációs polineuropátia, valamint az örökletes angioödéma és alfa-1-antitripszin hiány kezelésére szolgálnak.

Értékeink

A CSL erős elköteleződése Értékeink megélése iránt több évtizede vezet minket. Értékeink alapvetőek a sikerünkhöz -- hogy életeket menthessünk, megóvjuk az emberek egészségét, és megbecsülést vívjunk ki magunknak, mint megbízható és komoly globális vezető vállalat. Abból gyökereznek, ahogyan munkavállalóink együttműködnek egymással, döntést hoznak és problémákat oldanak meg. Ezek a következők:

Betegközpontú szemlélet

Teljesítjük a betegeknek tett ígéretünket.

Újításokat vezetünk be

Innovatívan gondolkodunk a megoldásokról.

Integritás

Tettekre váltjuk a szavakat.

Együttműködés

Együtt erősebbek vagyunk.

Kiváló teljesítmény

Büszkék vagyunk eredményeinkre.

CSL CEO Paul McKenzie

Globális Vezetői Csoport

Globális Vezetői Csoportunk kitartó elköteleződése a betegek iránt lehetővé teszi számunkra, hogy kötelezettségeinknek eleget tegyünk minden részvényes felé.

További információ