Skip to main content
 A CSL alkalmazottai a folyosón beszélgetnek)

Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon minket

Köszönjük érdeklődését a CSL Behring vállalat iránt. Foglalkozunk kérdéseivel és aggályaival. Az alábbi felsorolásban megtalálhatja a kapcsolatfelvétel legjobb módját.

Telefon: +36 1 213 4290

Farmakovigilancia, termékbiztonság és termékinformáció:

dr. Éva Terján
Medical Manager
CSL Behring
CSL Behring Kft. | MOM Park D/4. | Alkotás út 53. | 1123 Budapest | Hungary
Phone +36 1 207 8292
eva.terjan@cslbehring.com
csl.com

 CSL Plazma donor Magyarországon

CSL Plasma

A CSL Behring üzemelteti a világ egyik legnagyobb plazmagyűjtő hálózatát, a CSL Plasmát. Magyarországon a CSL Plasma három plazmagyűjtő centrumot működtet. A CSL Plasma centrumaiban gyűjtött plazmát a CSL arra használja fel, hogy életmentő terápiáit gyártson és szállítson a betegeknek több mint 100 országban. Tudjon meg többet a a plazmadonációról.

A CSL központja Melbourne-ben, Ausztráliában

CSL

A CSL egy globális biotechnológiai vállalat, amely életmentő gyógyszerek dinamikus portfóliójával rendelkezik, beleértve a hemofíliát és az immunhiányt gyógyító gyógyszereket, az influenza megelőzésére szolgáló vakcinákat, valamint a vashiányos és nefrológiai terápiákat. 1916-os indulásunk óta az az ígéretünk hajt bennünket, hogy életeket mentsünk a legújabb technológiák segítségével. Ma a CSL – köztük három üzletággal, a CSL Behring, a CSL Seqirus és a CSL Vifor – több mint 100 országban biztosít életmentő készítményeket a betegeknek és 32 000 embert foglalkoztat.

Az Ön által megadott farmakovigilanciai információkat a https://mellekhatas.ogyei.gov.hu/ megfelelően dolgozzuk fel.