Skip to main content

Hozzáférhetőségi nyilatkozat

 

A CSL Behring elkötelezett amellett, hogy hozzéférhető webhelyélményt nyújtson minden ügyfél és fogyasztó számára, fogyatékosságtól függetlenül.

Reális hozzáférés
Olyan személyek, akiknek reális hozzáférésre van szükségük ahhoz, hogy hozzáférjenek a CSL Behring weboldalán található anyagokhoz és információkhoz (www.cslbehring. hu) küldjenek e-mailt az info.hungary@cslbehring.com címre, vagy hívjanak minket a 3612134290 telefonszámon, hogy tájékoztatást adjon a kért hozzáférés jellegéről. A kérelmezőknek meg kell adniuk elérhetőségi adataikat, például egy e-mail-címet vagy telefonszámot, amelyen elérhetők. A kérelem jellegétől függően a CSL Behringnek elegendő értesítésre lehet szüksége ahhoz, hogy reális hozzáférést biztosítson.

Technikai segítségnyújtás
Abban az esetben, ha egy fogyatékossággal élő felhasználó hozzáférési problémákat tapasztal weboldalunkkal vagy más digitális platformunkkal kapcsolatban, kérjük, értesítsen minket e-mailben az info.hungary@cslbehring.com címre, vagy hívjon minket a 361213429. címen. A velünk folytatott kommunikációjában kérjük, adja meg a hozzáférési nehézség jellegét, beleértve azt a webcímet is, amely akadálymentesítési kihívást jelenthetett.

Visszajelzés
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáltatásaink minden ügyfél és fogyasztó számára hozzáférhetők legyenek, beleértve a fogyatékkal élőket is. Ha ötlete vagy kérdése van a CSL Behring akadálymentesítési támogatási szolgáltatásaival kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot digitális kommunikációs csapatunkkal e-mailben a webmasterglobal@cslbehring.com címen vagy telefonon az USA 610 878 4000 telefonszámon.

GBR-CRP-0363 2022. szeptember