Skip to main content
 Termékek töltősoron)

Termékeink

Termékeink

A CSL Behring egy speciális biológiai terápiát előállító vállalat, ami a súlyos betegséggel küzdő emberek több mint egy évszázados szolgálatára épült világszerte. A biológiai terápiák abban különböznek a hagyományos kémiai eredetű gyógyszerektől, hogy humán vérplazmából származnak vagy rekombináns technológiák alkalmazásaval gyártják őket. A CSL Behring büszkén látja el azon betegek közösségét, akiknek von Willebrand betegsége (von Willebrand disease, VWD), hemofíliája, elsődleges immunhiánya (primary immunodeficiency, PID), örökletes angioödémája (hereditary angioedema, HAE), fibrinogénhiánya, alfa-1-antitripszin hiánya és más ritka betegsége van. Készítünk biológiai terápiát az újszülöttek hemolitikus betegségének megelőzésére is, valamint sürgősségi esetekben illetve tervezett műtéteknél a vérzés megelőzésére vagy megállítására.

A jobb egészségi állapot elérése

A CSL Behring K+F törekvései sokféle terméket eredményeztek, amelyek hosszú távú hatással bírnak az emberi egészségre világszerte.

Egyszerre egy kezeléssel különbséget tenni.

Olyan gyógyszereket forgalmazunk, amelyeket egyes ritka betegségek kezelésére emberi plazmából állítanak elő.

Elköteleződésünk és ígéretünk beteljesítése

Arra köteleztük el magunk, hogy értéket szolgáltatunk a kielégítetlen orvosi szükségletek megoldásával, valamint a betegtapasztalat bővítésével. Ígéretünk az életet veszélyeztető betegségekkel küzdő betegek egészségének és jóllétének a megóvása.

kémcsövek

Termékportfólió

A CSL Behring olyan biotechnológiai vállalat, ami a súlyos betegségben szenvedő embereket szolgálja világszerte több mint egy évszázada.

További információ
Nő a mobiltelefonon

Egy nemkívánatos hatás bejelentése

Ha bármilyen mellékhatás(oka)t tapasztal valamely CSL Behring termék alkalmazásával kapcsolatban, arra kérjük, tájékoztassa erről orvosát, gyógyszerészét vagy a gondozását végző egészségügyi szakembert.

A CSL Behring adatokat gyűjt a nemkívánatos hatásokról a termékbiztonság monitorozása, valamint a nemkívánatos hatások kivizsgálása, értékelése és jelentése érdekében a megfelelő szabályozó testületek felé.

Magyarországon a vényköteles gyógyszerekkel kapcsolatban negatív mellékhatásokat tapasztaló betegeket arra kérjük, jelentsék azokat az alábbi helyen: medinfo.hungary@cslbehring.com.

További információ