Skip to main content
)

Kutatás és Fejlesztés

Az innováció a DNS-ünkben van

Az innováció a DNS-ünkben van, és mindennek az alapja, amit a CSL Behringnél végzünk. A több mint 1700 K+F szakemberből álló csapatunk arra köteleződött el, hogy új kezeléseket fejlesszen ki és tegyen elérhetővé a kielégítetlen orvosi szükséglet megoldására és az életek megóvására. Az egyik legnagyobb és leghatékonyabb plazmagyűjtő hálózatot építettük ki a világon, és arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk a biztonságos és hatékony gyógyszerek biztosításában betegeink számára.

  • 922 millió USD-t

    fordítottunk a K+F-re 2019/20-ban

  • 3,7 milliárd USD-t

    az elmúlt 5 évben K+F befektetésekbe

  • >1700

    kutatás+fejlesztésben dolgozó munkatárs

K+F befektetés

A K+F befektetés fontos pillére a CSL Behring jövőbeni növekedésének. Jó minőségű és potenciálisan értékes projektportfólióval rendelkezünk a fejlesztés különböző stádiumában. Továbbra is kiegyensúlyozottan befektetünk a forgalomban lévő termékek életciklus menedzsmentjébe és piaci fejlődésébe, amelyek rövid-középtávú kereskedelmi hasznot hoznak, és stratégiai ráfordításokat végzünk hosszabb távú, magasabb kockázatú és jó lehetőséggel bíró új termékek fejlesztési tevékenységébe.

Világszintű K+F hálózat

A CSL egy globális biotechnológiára szakosodott vállalat erős elköteleződéssel a gyógyszerek kutatás-fejlesztésének támogatására a folyamatos fejlődés érdekében. Egy integrált globális kutatás-fejlesztési szervezetként működünk, ami szervezett globális projekt munkacsoportokból áll, és a munkatársakat szakterületük szerint különböző országokból válogatjuk össze. Munkacsoportjaink egy projektmenedzsment keretrendszerre épülnek, ami elősegíti az együttműködést a nemzeti és kulturális határokon keresztül.

Ausztrália

PARKVILLE, VIC
CSL Limited
Global Corporate HQ
R&D and Manufacturing

BROADMEADOWS, VIC
CSL Behring
R&D and Manufacturing

ÉSZAK-MELBOURNE, VIC
Bio21 Global Research and Translational Medicine Hub

 

Németország

MARBURG
CSL Behring
R&D and Manufacturing

 

Egyesült Államok

KING OF PRUSSIA, PA
CSL Behring
Head Office and R&D

KANKAKEE, IL
CSL Behring
R&D and Manufacturing

PASADENA, CA
Calimmune
R&D

Svájc

BERN
CSL Behring
R&D and Manufacturing

 

Japán

TOKIÓ
CSL Behring
R&D

 

Kína

WUHAN
Ruide
R&D and Manufacturing