Hungary

Farmakovigilancia és nyomonkövethetőség

Kiterjedt minőségi és biztonsági rendszereink révén a CSL Behring termékei folyamatos biztonságossági és hatásossági felügyelet alatt állnak, különösen a farmakovigilancia (az esetleges nemkívánatos reakciók forgalomba hozatalt követő megfigyelése) és nyomonkövethetőség vonatkozásában. Ezek a rendszerek a gyártott készítmények által okozott lehetséges nemkívánatos események nyomon követése és felügyelete révén egy újabb ellenőrzési szintet biztosítanak.

A farmakovigilancia fontos eszköz egy termék biztonságosságának nyomon követése és a nemkívánatos reakciók észlelése szempontjából. A nyomonkövethetőség biztosítja, hogy ne csupán az általunk gyártott késztermékek útját kövessük a betegig, hanem a termékek útját a beteg és a pontos gyártási tétel között is követhessük. A nemkívánatos eseményeket kivizsgáljuk, kiértékeljük, és jelentjük az illetékes engedélyező hatóság felé.

Nemkívánatos esemény bejelentéséhez keresse az Egészségügyi Információs részleget az alábbi számon:
Phone +36 1 213 4296 | Fax +36 1 213 4298 |

Az Ön által benyújtott farmakovigilancia információkat a CSL Behring “Vélelmezett nem kívánatos hatás adatvédelmi nyilatkozata” alapján kezeljük. https://www.cslbehring.com/eu-adverse-event-privacy-notice

© 2018 CSL Behring