Hungary

Jövőkép és értékek

A CSL Behring elkötelezettsége
A CSL Behring elhivatottsága a biztonság, a minőség és az ügyfelek kiszolgálása. Kiterjedt kutatásaink, fejlesztéseink és széles körű támogató szolgáltatásaink tanúsítják tartós elkötelezettségünket azok iránt, akik számítanak a termékeinkre. Öt alapvető vállalati érték támasztja alá a létező legjobb gyógyszerek és szolgáltatások biztosítása iránti elkötelezettségünket.

Összpontosítás a betegekre
Teljesítjük a betegeknek tett ígéretünket.

Életet veszélyeztető betegségekre összpontosító nemzetközi biotechnológiai vállalatként betegeink állnak értékeink középpontjában. Minél jobban szeretnénk megérteni az ő nehézségeiket, hogy olyan terápiákat fejleszthessünk ki, amelyek jelentős előnyökkel járnak számukra. Nagyon elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy világszerte életeket mentsünk, és védjük az emberek egészségét. Újabb és jobb terápiákat fejlesztünk ki, könnyebben elérhetővé tesszük gyógyszereinket, és javítjuk a rászorulók életminőségét.

Innováció
Az innovatív gondolkodást megoldássá formáljuk.

A tudomány és az innováció a CSL génjeiben van. Hatékony technológiákba való befektetéseinkkel új termékeket fejlesztünk ki, a meglévőket pedig tökéletesítjük. A kutatás és az újító jellegű terápiák kifejlesztése iránti elkötelezettségünk révén folytonosan biztonságos és hatékony életmentő gyógyszerek széles választékát hozzuk létre. Az CSL innovációja vállalati szintű. Munkatársaink haladó szellemben gondolkodnak és cselekednek. Innovatív ötleteikkel folyamatosan fejlesztik döntéshozatalunkat, folyamatainkat és rendszereinket.

Integritás
Betartjuk ígéreteinket.

Mindig törekszünk arra, hogy helyesen cselekedjünk… betegeinkért, közösségeinkért, részvényeseinkért és alkalmazottainkért. Magas mércét állítottunk fel vezetőink és alkalmazottaink elé, hogy mindannyian becsületesen, etikusan és átláthatóan kommunikáljanak és cselekedjenek. Bizalmat építünk ki azáltal, hogy magunkat és egymást számon kérhetőnek tartjuk e viselkedés következetes betartásában. Mindig tudatában vagyunk bolygónk iránti felelősségünknek és tiszteletünknek, és világszerte fenntartható és felelősségteljes eljárásokat alkalmazunk.

Együttműködés
Együtt erősebbek vagyunk.

Tiszteletben tartjuk alkalmazottaink egyedi szemléletmódját, hozzájárulását, hátterét és életmódját, és mindenkit bevonunk a munkába. Kollektív erőnket akkor használjuk ki optimálisan, amikor nyíltan megkérdőjelezzük a feltevéseket, helyet adunk a vitának, csapatot alkotunk a döntések meghozatalakor. Elhárítjuk az akadályokat, és biztosítjuk a gyors együttműködést. Partnerei vagyunk a szélesebb körű egészségügyi közösségeknek, befektetünk az oktatásba, a klinikai kutatásba és a tudományos tapasztalatcserébe, hogy javítsuk azon közösségek életét, amelyeket szolgálunk.

Kiváló teljesítmény
Büszkék vagyunk eredményeinkre.

Célunk, hogy mind egyénként, mind pedig csapatként kiváló eredményeket érjünk el. A CSL sikerében központi szerepet játszik, hogy kiváló eredményekre törekszünk a készítmények, a pénzügy, a működés és a munkahelyek terén. Munkatársaink a folyamatosan javuló környezetben fejlődnek és teljesednek ki. Elismerjük és jutalmazzuk azokat, akik túlteljesítik munkaköri kötelezettségeiket. Arra bátorítjuk őket, hogy tegyenek az egészségükért, így teljes mértékben kiaknázhatják képességeiket.

© 2018 CSL Behring